Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

AEG Care Label

Den ultimate testen!

AEG ville bevise at deres nye moderne teknikk kan vaske selv det mest uvaskbare. Derfor gikk også Whyred med på å maskinvaske og tørketromle utvalgte visningsplagg, bare noen timer før visning.

Vask det minst vaskbare

Da AEG bestemte seg for å teste produktenes kapasitet, holdt en hel bransje pusten, og timene mellom vask, tørk og motevisning virket endeløse. Spørsmålene var mange og nervøsiteten påtagelig. Kom klærne til å krympe, farge bli bleket eller skulle stoffet rett og slett ha mistet sin spenst?

Bry deg mer om tøyet ditt

Utfordringen inngår i AEG Care Label Project, som handler om å bry seg mer om tøyet og miljøet. AEG sine nye og moderne vaskemaskiner og tørketromler håndterer tøyet ditt på den beste og mest skånsomme måten. Målet for AEG er å få klesbransjen, designere og forbrukere til å se tøypleie i et mer bærekraftig perspektiv.

Bærekraft i alle ledd

Whyred, et av Nordens mest populære klesmerker, har en lang historie når det gjelder å jobbe med bærekraft, både med hensyn til design og materialvalg. For sjefsdesigner og grunnlegger, Roland Hjort, var testen en måte å bevise at rene materialer av høy kvalitet, ikke trenger å  stå tilbake på grunn av hvorvidt de kan vaskes eller ikke. For Whyred var det dessuten viktig å kunne fastslå at tøyet varer lenger hvis det rengjøres riktig i vaskemaskinen man har hjemme.

Vaske og tørke ull, silke og Gore-tex

"På 40 grader øko" er kanskje det vanligste svaret når AEG i dag spør folk hvordan de vasker plaggene sine. For de aller fleste er det helt utenkelig å vaske eller tørke ull, silkre eller Gore-tek i maskin. Med AEGs nye produkter kan du imidlertid vaske og tørketromle de fleste materialer, til tross for anbefalingen om kjemisk rens eller håndvask.

AEG 8000 vaskemaskin

Vaskemaskinen som damper skjortene dine, vasker ullfrakken og sørger for at silkeplaggene bevarer spenst, farge og fibrer. Takket være ØKOMix-teknologien kan AEG garantere skikkelig rengjøring i dybden, også ved lave temperaturer og korte vaskeprogram.

AEG tørketrommel 8000

Tørketrommelen som tørker ullkåpen din uten at den verken krymper eller blir slitt. Den sørger også for at skjortene krøller mindre enn om du henger dem til tørk. AbsoluteCare-systemet skreddersyr programmet, slik at bevegelsen og temperaturen er nøyaktig tilpasset det aktuelle plagget.

undefined

undefined

undefined