Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater


NOREMA + EXPERT = SANT


Vi lanserer nå vår helt egen kjøkkenserie, Norema Urban Collection.Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan Expert selge Noremas kvalitetskjøkken 40% billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere.

Våre kjøkken leveres derfor flatpakket – billigere produksjon og billigere frakt, gjør det billigere for oss og billigere for deg. Om du ønsker det, ordner vi også med levering og montering.

Finn din favoritt blant våre kjøkkenmodeller, samtidig som du kan velge fra vårt fantastiske utvalg av hvitevarer!

P.S. Vi kan levere det nye kjøkkenet ditt på utrolige 2 uker.

Norema Urban Collection

Bla deg gjennom våre kjøkkenmodeller her

EXPERT & NOREMA

Vi har slått oss sammen med Norema, og forener kjøkken og elektronikk! Tar du kjøkkendrømmen din med til oss, har du helt enkelt råd til å realisere mer av den.

Katalog

Bli inspirert og se vår Urban Collection kjøkkenkatalog.

Levering og montering

Vi kan også transportere og montere kjøkkenet for deg!

LEVERING

Norema kvalitetskjøkken produseres i Danmark og lagerføres i Norge. Vi kan levere din kjøkkendrøm på 10 dager. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

MONTERING

Våre erfarne montører hjelper deg gjerne. Vi gir deg forutsigbarhet og faste priser så du har oversikt over ditt kjøkkenbudsjett. Ta kontakt med din nærmeste kjøkkenavdeling for mer informasjon.

30 DAGERS ÅPENT KJØP

Hos Expert kan du innen 30 dager returnere det du har kjøpt, uansett grunn. Gjelder ikke spesialbestilte benkeplater.

25 ÅRS FUNKSJONSGARANTI

Vi gir 25 års funksjonsgaranti på alle bevegelige deler: hengsler, skuffesider, skinner, trådvarer og metallbraketter forbundet med trådvarer.