Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Kundegarantier

Våre kundegarantier - PENGENE TILBAKE

Vår visjon er å være verdens mest kundevennlige butikk.

For oss i Expert er det viktig at du føler trygghet når du handler hos oss og at du er fornøyd med handelen.

 

"Pengene tilbake" gir deg trygghet med 30 dagers full returrett hos Expert. Husk kvitteringen og at varen må være i samme stand som når du mottok den. Angrefristen begynner å løpe når varen er mottatt av kunde.

Returretten gjelder ikke varer med abonnement, spill, programvare og hygieneprodukter med brutt forsegling. Som hygieneprodukter regnes blant annet tannpleieprodukter, hud- og kroppspleieprodukter og liknende. Vi tar forbehold om at returretten kan frafalle ved gjentakende misbruk.

 

PENGENE TILBAKE - hvis du ikke er fornøyd

Noen ganger har vi som kunder behov for å gjøre om på en handel. Hos oss kan du innen 30 dager returnere det du har kjøpt, uansett grunn. Du kan selv velge mellom å bytte til en annen vare, eller få pengene tilbake. Gjelder ikke ved skade på produktet eller ikke-komplett produkt.

 

PENGENE TILBAKE - hvis det er noe feil med varen

Er det en skade eller funksjonsfeil i løpet av de første 30 dagene, kan du få ny vare eller pengene tilbake, uten diskusjon og uten å måtte vente på reparasjon. Hvis produktet er skadet ved uhell eller selvpåført, gjelder ikke denne kundegarantien.

 

PENGENE TILBAKE - hvis vi ikke holder det vi lover

Hvis vi gir deg feil opplysninger om varen eller ikke leverer som avtalt, kan du returnere varen innen 30 dager, og få pengene tilbake, uten diskusjon. 

 

Svar innen 48 timer

Expert besvarer henvendelser på e-post innen 48 timer fra henvendelsen er mottatt.

Dette gjelder kun henvendelser som dreier seg om faktiske kjøp og bestillinger på hverdager.