Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Om Expert

Om Expert


Expert AS er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker.

Vårt mål er å tilby kunden et stort utvalg av kjente merkevarer til markedets laveste pris.

Vår visjon er å være verdens mest kundevennlige butikk.

Vår forretningside er at Expert skal være den beste og mest effektive formidler av forbrukerelektronikk, hvitevarer, tilbehør og kundevennlige tjenester.

 

Expert AS (org nr: 955672828) ble dannet i 1962 av 46 norske elektroinstallatører og ble da etablert under navnet EILAG Elektroinstallatørenes Innkjøpslag A/L. I dag eies Expert av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS v/Øivind Tidemandsen.

Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Power og Expert i Danmark og Power i Finland. Som varemerke er Expert en av de mest kjente i Norden. I tillegg bruker vi Punkt1 i Danmark. Expert har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.

Expert har dedikerte og engasjerte medarbeidere. Disse er Experts viktigste ressurs og viktigste suksesskriterie.

Expert har sterk internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk, Expert International og Expert Global. På verdensbasis representerer Expert i dag mer enn 8000 butikker. 

 

Norge


I 2016 har Expert Norge 118 butikker, fordelt over hele landet, fra Vadsø i nord til Mandal i sør. Av disse er 62 Expert-butikker eid av Expert Norge AS og 56 Expert-butikker er handlereide butikker med Expert-profil.

Expert Norge AS har 1320 ansatte.

Besøksadresse:

Expert Norge AS

Stamveien 1

1481 Hagan

Telefon: 67 92 70 00

 

Postadresse:

Expert Norge AS

Postboks 43

1483 Hagan

 

Organisasjonsnummer: 977 047 838

 

Expert Norge nettside 

For kundehenvendelser klikk her

 

Danmark


POWER er Danmarks nye elektronikkgigant, eid av Expert AS. I løpet av 2015 åpnet de Power-butikker i Glostrup, Herlev, Odense samt på Frederiksberg. Høsten 2016 åpner en ny Power-butikk på Jylland.

I 2016 består kjeden av 35 Punkt1-butikker, 25 Expert-butikker og 5 Power-butikker.

 

Power Danmark nettside 

Expert Danmark nettside

Punkt1 Danmark nettside

 

Finland


POWER, Finlands nye elektronikkgigant, er eid av Expert AS. Power i Finland har 25 butikker, hvor den første åpnet i mai 2016. I løpet av 2016 vil det bli åpnet ytterligere 3 butikker i Vaasa, Palokka and Kaakkuri.

Expert AS eier 100 prosent av den finske butikkjeden Expert ASA Oy, som har 25 Expert-butikker. 

Den finske virksomheten har 687 ansatte.

 

Power Finland nettside

Expert Finland nettside