Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Ledige stillinger

Ledige stillinger


Klikk her for ledige stillinger i Expert Norge

Expert er en ledende forhandler av forbrukerelektronikk til nordiske forbrukere gjennom landsdekkende butikknett og nettbutikker. Som varemerke er Expert er en av de mest kjente i Norden - alle har hørt om Expert.

Expert er organisert som et konsern der morselskapet Expert AS eier Expert i Norge, Danmark, Finland og Estland. Vi benytter varemerket Expert i alle våre markeder, og i tillegg bruker vi Punkt1 og Power i Danmark, og Power i Finland. Expert har sitt hovedkontor på Gjelleråsen like nord for Oslo.

Selskapets mål nr. 1 er å gi våre besøkende den beste kundeopplevelsen gjennom direkte kontakt med våre butikkansatte eller våre nettbutikker. Det å handle hos Expert skal være en god handel for begge parter, og våre ansatte setter alltid kunden først.

Expert sin forretningsidé er å skape lønnsom vekst for våre handlereide og egeneide butikker i de land vi opererer. For å oppnå maksimal effektivitet er derfor en rekke funksjoner sentralisert for å ta ut synergier som kommer både kundene og butikkene til gode.

Expert har sterk internasjonal tilknytning gjennom medlemskap i verdens største salgsorganisasjon innen forbrukerelektronikk, Expert International og Expert Global. På verdensbasis representerer Expert i dag mer enn 8000 butikker.

Klikk her for ledige stillinger i Expert Norge