Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Service spillprodukter

Får du ikke PS4 til å starte? Virker ikke spillet ditt eller fryser Xbox’en midt i spillet?

Fortvil ikke. Hjelpen er rett rundt hjørnet.  

undefined 

Få enkel og rask support

Reklamasjonsretten for fotoapparater er fem år.

  • Søk hjelp: I mange tilfeller kan feil enkelt løses ved å lese brukermanualen eller ved å søke informasjon på produsentens nettside som du finner i oversikten under.
  • Kontakt produsenten: Fant du ikke noen løsning, kontakt produsenten direkte. De kan veilede deg og avgjøre om produktet ditt trenger service eller ikke.

 

Trenger produktet ditt service eller reparasjon?

Fant du ingen løsning via support hos produsenten, ta med produktet ditt inn til en av våre butikker.

Enkelte produkter fikser vi hos oss i Expert, andre produkter sender vi inn til vår servicepartner. Det kan derfor ta inntil 3 uker før du har produktet ditt i retur.

Kan du ikke leve uten produktet ditt i den tiden, forhør deg om muligheten for låneprodukt når du er i butikken. Husk å ta med kvitteringen når du tar med produktet inn til oss.

Du finner kontaktinfo med telefonnummer til leverandørene i listen under, ta en titt der for enkel feilsøking.

 

Du er selvfølgelig alltid velkommen til å besøke oss i butikken eller til å ta kontakt med oss på kundeservice.

 

Leverandører

Nintendo
Sjekk Nintendo sine supportsider for å få tilgang til brukermanualer og annen produktsupport: http://www.nintendo.no/service

Forbrukersupport telefon 23 08 30 30 (Mandag - fredag 08.00-16.00) Du kan også nå de på mail:  support@nintendo.no

Dersom produktet viser seg å ha en feil/mangel, ta kontakt med nærmeste Expert-butikk for innlevering av ditt produkt til service. Husk kjøpskvittering. 

 

Sony Playstation
Sjekk ut Sony sine supportsider for å få tilgang til brukermanualer og annen produktsupport: http://no.playstation.com/support/

Dersom produktet viser seg å ha en feil/mangel, ta kontakt med nærmeste Expert-butikk for innlevering av ditt produkt til service. Husk kjøpskvittering.

 

Xbox - Microsoft
Sjekk ut Microsoft sine supportsider for å få tilgang til brukermanualer og annen produktsupport: http://support.xbox.com/nb-NO/browse?product=xbox-360