Fant {{ suggestionResult.MatchCount }} resultater

Tilbakekalling av produkt

Tilbakekalling av SodaStream flasker som har synlig blåaktig farge med utløpsddato 04/2020 trykket på seg

Sodastream har funnet ut at et begrenset antall PEN (plastikk) flasker, identifisert av sin blåaktige farge og merket med et oppvaskmaskin-symbol kan ha en feil ved seg og ikke fungere optimalt i kullsyreprosessen. Disse har utløpsdato 04/2020, og er ikke trygge å bruke (se bildet nedenfor for hvordan du kan identifisere en berørt flaske). Produktet har  strekkode 7290011930226.

De berørte flaskene ble solgt i løpet av april-desember 2016.

Som en forholdsregel ønsker Sodastream at alle forbrukere som har kjøpt de berørte flaskene ikke bruker disse, men i stedet returnerer dem til butikken der de ble kjøpt eller direkte til Sodastream for en full refusjon eller erstatning.

Sodastream bestreber å tilby sine kunder produkter av høyeste kvalitet, og vi beklager eventuelle ulemper dette har medført.
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt Soda Stream kundeservice:

+47 21 38 80 65 eller info@sodastream.no

Klikk her for stort bilde.

Soda Stream

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Frivillig tilbakekalling av Senz SEH07W oljeovn

Expert Norge kaller tilbake alle produkter av typen Senz SEH07W oljeovn. Årsaken til dette er at i noen svært få tilfeller kan det oppstå lekkasje fra ovnen, slik at olje drypper ned på gulvet. Dette er ikke farlig, men det kan forårsake skade på gulvet og dette ønsker selvsagt ikke Expert.

Alle som har en slik ovn, kan få returnere produktet hos enhver Expert forhandler og enten få igjen pengene sine eller få en ny tilsvarende ovn av annet fabrikat.

Bilderesultat for SEH07W

Er du usikker på om du har kjøpt denne modellen, eller har andre spørsmål? Kontakt Expert Kundeservice.